Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΑ REAL-ΜΑΔΡΙΤΗΣ...REAL ΠΛΟΚΑΜΙΩΝ !!!

Στο τελευταιο αγωνα για την φαση των ομιλων αντιμετωπισαμε την ομαδα REAL Athens. Εξ'αρχης ξεραμε οτι παιζαμε με εναν αντιπαλο που στον 1ο γυρο ειχαμε κερδισει δυσκολα με 3-2,οποτε μπηκαμε καλα προετοιμασμενοι στον αγωνα..

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Εχοντας στο πλευρο μας για πρωτη φορα φετος πολυπληθεστατο λαο στις κερκιδες(4ατομα) τα πλοκαμια μπηκανε στον ματς αποφασισμενα για να τους ευχαριστησουν και να τους χαρισουν ενα ωραιο απογευμα. Η ομαδα ξεκινησε με τη συνηθισμενη αρχικη πενταδα (Νταρας, Δουνης, Λαρας, Μητσος, Τασος) για την τελευταια παρασταση. Στα πρωτα λεπτα και οι δυο ομαδες ηταν λιγο μουδιασμενες,αλλα χρονο με το χρονο τα πλοκαμια βρησκανε τα πατηματα τους. Η ασφυκτικη πιεση που ασκουσε η επιθετικη γραμμη των πλοκαμιων αναγκασε τους αντιπαλους σε πολλα λαθη στην αμυνα τους με αποτελεσμα να ξεκινησει ο "βομβαρδισμος." Με δυο πανομοιοτυπα γκολ με σουτ-οβιδες απο Τασο-Μητσο στα παραθυρακια του Goaltriper το σκορ πηγε ευκολα στο 2-0. Στη συνεχεια παροτι δεν ειχαμε απειληθει σχεδον καθολου απτους real και σε συνδυασμο με τη χαλαροτητα των πλοκαμιων(για ακομα μια φορα φετος) το ματς εφτασε στο 2-2. Ομως με την εμπειρια,το κοσμο και την ικανοτητα αντιδρασαμε αμεσα. Ο MVP του προηγουμενου αγωνα "ΜΠΙΛΙΑΣ" πηρε την κατασταση στα ποδια του(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).Με μια ασυνηθιστη πρωτοβουλια που ειχε ξεκινησει απτο προηγουμενο ματς εκανε ξανα την πιο ωραια φαση του παιχνιδιου. ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SLALOM ΕΦΤΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΜΥΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ "ΓΑΜΑ" ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 3-2. Ηταν ενα τρομερο γκολ και παραλιγο να εχουμε λιποθυμιες στο κοσμο απτον ενθουσιασμο!!!!!!!!!!!!! Στη συνεχεια ανελαβε δραση ο αποτελεσματικος ΤΑΣΟΣ και με δυο προσωπικα γκολ(το ενα φαντασμα) εφτασε το σκορ στο 5-2 που ηταν και το σκορ του 1ου ημιχρονου..
Στο 2ο ημιχρονο καναμε ενα κοντρολ παιχνιδι με ολους τους παικτες της ομαδας να προσπαθουν να βγαλουν θεαματικους συνδυασμους. Ομως ο αντιπαλος παιζοντας με την πλατη στον τοιχο κ μη εχοντας την ικανοτητα να ακολουθησει τον ρυθμο των πλοκαμιων ξεκινησε να παιζει σκληρα. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να γινονται πολλα φαουλ, να χαλαει ο ρυθμος και να υπαρχει νευρικοτητα μεταξυ των παικτων. Μαλιστα ενας παικτης των real αποβλυθηκε λογω αντιαθλητικης συμπεριφορας απεναντι στο ΔΟΥΝΗ(ρε αδερφε που πας;; στον γιγαντα;;;),αλλα με απολυτο fair-play απτην ομαδα μας ο παικτης συνεχισε κανονικα. Οι real athens μειωσαν προσωρινα σε 5-3 και σε 6-4 αντιστοιχα, αλλα δεν απεμενε πολυς χρονος για να ανησυχησουν τα πλοκαμια. Ο Μητσος στην τελευταια φαση του αγωνα εκανε το τελικο 7-4. Με το σφυριγμα της ληξης τα πλοκαμια και επισημα κατεκτησαν την 1η θεση στη φαση των ομιλων με απολογισμο 7-0-1...Συγχαρητηρια ΠΛΟΚΑΜΙΑ...
ΣΚΟΡΕΡ

ΤΑΣΟΣ 3ΓΚΟΛ
ΜΗΤΣΟΣ 3ΓΚΟΛ
ΜΠΙΛΙΑΣ 1ΓΚΟΛ ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΚΟΛ!!!!!

ΥΓ1. Ενα σορυ απο (Νταρα, Λαρα, Στρατο, Αχιλλεα) που δεν αναφερθηκαν στο παραπανω κειμενο.Εγραψα μονο τις επιμαχες φασεις λογω περιορισμενου χρονου..Η επιτυχια ειναι ομαδικη και καθενας ξεχωριστα συνεβαλε τα μεγιστα στη πορεια της ομαδας.

ΥΓ2. Ευχαριστουμε τον κοσμο που ηρθε να μας δει και να μας υποστηριξει..

ΥΓ3. Τα μυαλα μεσα στο κεφαλι γιατι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα..Καλη συνεχεια.

3 σχόλια:

kots doun είπε...

Αν και δημοσιευμένο τις πρώτες πρωινές ώρες (4.07 πμ) ήταν το καλύτερο σου άρθρο μέχρι στιγμής!Συνέχισε έτσι αρθρογράφε Μήτσο για να συνεχίσουμε κι εμείς ως Πλοκάμια την καλή πορεία!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ KNOCK-OUT!

Jimsera είπε...

Η ωρα ειναι λαθος φιλε...Παει 12ωρες πισω! thanks για τα καλα σου λογια..

tassos_23 είπε...

Καλά έκανες και στάθηκες στην ουσία του παιχνιδιού. Αρκεί να μην ξεχνάμε, όπως και εσύ τόνισες πριν, ότι και τα υπόλοιπα μέλη πρόσφεραν τα μέγιστα. Από την μία ο Αχιλλέας με τις μαγικές μπαλιές του, άσχετα με το αν κατέληξαν στα δίχτυα ή όχι, ο Λάρας που με την μαεστρία του αλώνισε και δημιούργησε σε άμυνα και επίθεση, ο Δούνης που με το στιβαρό του ήθος, εξολοθρεύεσαι τους ψηλούς της αντίπαλης ομάδας, ο Στράτος που με τη μοχθηρότητά του κατόρθωσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του και τέλος ο Ντάρας που κατέβασε ρολά σε αρκετές προσπάθειες του αντίπαλου, αναχαιτίζοντας αρκετά μπαλάκια.

Καλή συνέχεια στα Πλοκάμια και πάντα με σοβαρότητα.

Δημοσίευση σχολίου